Menu

Info

Miten päästä perille?

Omalla autolla

Kevonranta sijaitsee 17 km Utsjoelta E4-tietä etelään. Kevonrannan risteys on melko huomaamaton, mutta se on merkitty kyltillä. Lisäksi risteyksen tunnistaa tien varressa olevasta hirsirakennuksesta. Risteys kääntyy etelästä katsoen vasemmalle, noin 500 m Kevon bussipysäkin jälkeen.

Bussilla

Lähin bussipysäkki (kaukoliikenne) sijaitsee E4-tien varrella, noin 500 m Kevonrannasta etelään. Busseja kulkee päivittäin molempiin suuntiin, sekä etelään että pohjoiseen. Tarkempaa tietoa kaukoliikenteen bussiaikatauluista löytyy Matkahuollon nettisivuilta.

Junalla / lentokoneella

Etelä-Suomesta kulkee useita junavuoroja Rovaniemelle päivittäin. Rovaniemeltä matkaajan on siirryttävä eteenpäin bussilla tai esimerkiksi vuokratulla autolla. Tarkempaa tietoa junaliikenteestä löytyy VR:n nettisivuilta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikkuu lentoja lähes päivittäin Ivalon lentoasemalle, josta perille voi saapua bussilla tai esimerkiksi vuokra-autolla. Tarkempaa tietoa lentoliikenteestä löytyy Finnairin ja Norwegianin nettisivuilta.

Miten liikkua paikan päällä?

Utsjoki on pieni noin 1200 hengen kunta, joten julkista liikennettä ei ole. Helpoiten liikkuminen onnistuu omalla autolla tai taksilla.

Onko lähellä peruspalveluita?

Utsjoen kirkonkylältä löytyvät peruspalvelut: päivittäistavarakauppa, terveyskeskus ja kirjasto. Hieman suuremmat ja monipuolisemmat valikoimat löytyvät 61 km päästä Nuorgamista. Etelästä saapuessa lähimmät paikkakunnat palveluineen ovat Inari (107 km) ja Ivalo (146 km).

Mitä palveluita tarjoatte?

Tarjoamme ainoastaan majoituksen. Muiden palveluiden tarpeessa pyydämme kääntymään lukuisten Utsjoella niitä tarjoavien yritysten puoleen. Tarkempaa tietoa palveluntarjoajista Utsjoen alueella löydät täältä.

Onko teillä tarkempia tietoja mökkien vuokraus- ja käyttöehdoista?

Varaus- ja peruutusehdot